Kérdése van? Hívjon minket! +36306683582

BLOG

Tedd még biztonságosabbá az állványozást! Ismerd meg a mobilkerítés előnyeit!

2024.05.29 19:45
Tedd még biztonságosabbá az állványozást! Ismerd meg a mobilkerítés előnyeit!

Az állványozás és az állványon való munka során az egyik legfontosabb szem előtt tartandó tényező a biztonság, melyet a mobilkerítések használatával még inkább meg tudsz erősíteni.

Olvasd el az 5 legfőbb okot, miért érdemes a mobilkerítést neked is használnod!

1. Védelem a kerítésen belül: azzal, hogy elkeríted a munkaterületet, az állványon dolgozók figyelmét kevésbé vonhatják el az állvány körül zajló események, pl: járókelők, közlekedés, vagy egyéb zavaró tényezők. A mobilkerítésre állványhálót rögzítve még zártabbnak tűnik a terület.

2. Védelem a kerítésen kívül: a járókelők is biztonságban lesznek, hiszen még véletlenül sem tévedhetnek az állványzat közelébe.

3. Védelem a vagyontárgyaknak: megakadályozod, hogy illetéktelenek jussanak be a munkaterületre, így biztonságban lesznek a munkaeszközeid, felszereléseid, és maga az állvány is. Ha a mobilkerítésre állványhálót rögzítesz, még a belátás is akadályozva lesz.

4. Védelem a véletlen károkozás ellen: bármennyire is körültekintően jársz el a munkád során, könnyen előfordulhat, hogy kár keletkezik más vagyontárgyában. A mobilkerítés használatával ezt teljesen ki tudod zárni, mert a munka a kerítésen belül fog zajlani, így mások értéktárgyai biztonságban lesznek. 

4. Átlátható munkaterület kialakítása: azzal, hogy körbekeríted a munkaterületet, stabil munkakörnyezetet teremtesz.

5. A környezet rendezettségének megőrzése: a munkád általában felfordulással jár, hidd el, az emberek hálásak lesznek azért, hogy igényesen kezeled a lakóhelyüket vagy munkahelyüket, ez egyben a vállalkozásod imázsát is emeli.

Mindezeken túl könnyen telepíthető és könnyen átépíthető, mindig olyan módon tudod felhasználni, ahogyan éppen szükséged van rá. A mobilkerítés időt álló, hosszú távú befektetés, mely nem csak a saját és munkatársaid biztonságát szolgálja, hanem használatával azt mutatod, hogy igényes vagy a munkádra, és óvod mások anyagi és személyi biztonságát.

Kínálatunkban a mobilkerítés összeépítéséhez minden fontos alkatrészt megtalálsz!