Kérdése van? Hívjon minket! +36306683582

Hálós PVC ablakcsatlakozó profil, barna, 250 cm
Hálós PVC ablakcsatlakozó profil, barna, 250 cm
1 016 Ft + Áfa

Hálós PVC ablakcsatlakozó profil, barna, 250 cm

Az ablakcsatlakozó profil a profi szigetelőmunka egyik kelléke, egy nagyon hasznos többfunkcióshasznos eszköz, nem csak az ablakhoz, de minden nyílászáróhoz alkalmazható. A profil egy 10 cm-es hálóval, egy öntapadós felületű, rugalmas és vízhatlan szigetelést is biztosító, habosított tömítőcsíkkal és egy letörhető ragasztócsíkos sínnal  van ellátva.

Az ablakléc színének megválasztásakor érdemes a vakolat és az ablak színeit összeegyeztetni, ezt a profilt középbarna nyílászárók esetén ajánljuk.

Miért érdemes használni az ablakcsatlakozó profilt?

- Egyrészt védi a vakolatot a csatlakozásnál (például ha becsapódik majd az ablak egy nagyobb huzatnál, nem sérül a vakolat, hiszen a rugalmas tömítőszalag elnyeli majd a csapódást),

- Egyszerűbb vele a pontos és esztétikus élkialakítás

- Nem utolsó sorban tökéletesen védi az ablakot, vagy bármilyen felület a szennyeződéstől, a munka elvégzése után pedig könnyen eltávolítható.

Az ablakcsatlakozó profil használata:

Először tisztítsuk meg és zsírtalanítsuk az ablakkeretet majd ezután a profilon lévő rugalmas tömítőszalagot az azon lévő védőfólia eltávolítása után illesszük gondosan a tok széléhez. Várjunk két órát, hogy biztosítsuk a ragasztó maximális tapadását. A profilon lévő háló a szigetelés hálójával könnyen összedolgozható. A másik oldalon lévő ragasztócsíkos sínhez a védőfólia eltávolítása után hozzá tudjuk erősíteni az ablakot védő fóliát, mely megvédi a munka során a szennyeződésektől. A vakolás során a profil csatornájába simítsuk a vakolatot, és dolgozzuk össze a hálókat egymással, a felesleges vakolatot távolítsuk el.  A munka elvégzése után az ablakvédő fólia a profilon lévő sínnel együtt könnyen eltávolítható, mert a sín néhány lefelé irányuló mozdulattal egyszerűen letörhető.

 

A profil teljes szélessége: 6 mm

A csatorna belső szélessége: 3 mm

A háló szélsesége: 10 cm


Az árak nettó (ÁFA nélküli) értékben vannak feltüntetve!

 

1 016 Ft + Áfa
Részletek
A szál hossza: 250 cm

Csak szálban kapható.
Adatok
Cikkszám
PVC_AP_250_WB
Tömeg
250 g/szál