A Terra Állvány már több mint 20 éve a megbízhatóság és professzionalizmus jelképe.
A kiváló minőség és ügyfélelégedettség számunkra alapvető prioritás.

 

ÜDVÖZÖLJÜK A PROFI
ÁLLVÁNYOZÁS VILÁGÁBAN!

Velünk problémamentesen, felesleges közbenjárások nélkül tud vásárolni.
Megrendelését hatalmas raktárkészletünkről, akár már aznap el tudja szállítani.

 • Kiváló ár-érték arány.

 • Egyszerű összeszerelés.

 • Folyamatos bővíthetőség.

év tapasztalat

eladott m²

elégedett ügyfél

A terra állvány profi cégek partnere

 • MILYEN HÁTRÁNYOKAT OKOZHAT A CÉGÉNEK A NEM MEGFELELŐ ÁLLVÁNYOZÁSI CÉG KIVÁLASZTÁSA?

  A nem megfelelő állványozási cég választása komoly problémákat okozhat:

  • Az alacsony minőségű vagy nem megfelelően tervezett állványok nem biztosítják a szükséges stabilitást és biztonságot.
  • Ha az állványok összeszerelése bonyolult vagy időigényes folyamat, akkor ez negatívan befolyásolhatja a munkavégzés hatékonyságát.
  • Ha az állványzat nem felel meg minden uniós, illetve magyar előírásnak és szabványnak, az súlyos büntetéseket, jogi következményeket eredményezhet.
  • Ha a kiválasztott állványozási cég nem tudja biztosítani az állványok hosszú távú elérhetőségét, akkor problémák merülhetnek fel a későbbi bővítések vagy cserék során.

  Ezért fontos, hogy megbízható állványozási cégtől vásároljon!

 • NEM ADUNK EL FELESLEGES TERMÉKEKET

  Akciós csomagjainkat a legkeresettebb és legkedveltebb állványkiosztásokból állítottuk össze, de ha Önnek más kiosztásra, vagy adott munkához való mennyiségre van szüksége, arra is egyedi kedvezményt biztosítunk. A személyre szabott csomagokat úgy állítjuk össze, hogy abban minden benne legyen, ami az adott kiépítéshez szükséges, így Önnek nem kell felesleges állványelemekre beruháznia. Amennyiben a későbbiekben más kiosztásban szeretné felépíteni az állványt, akár darabonként is tudja bővíteni az elemek mennyiségét. Mindig csak annyi elemet kell megvásárolnia, amennyire szüksége van.

 • MINDIG VAN ÁRUKÉSZLET ÍGY 48 ÓRÁN BELÜL KISZÁLLÍTJUK…

  Tudjuk, hogy az idő pénz. Tudjuk, mennyire fontos, hogy az állványt időben fel lehessen építeni a munkavégzés megkezdéséhez. Ezért hatalmas raktárkészletet tartunk, hogy azonnal hozzájusson a szükséges mennyiségű állványhoz, vagy akár a különlegesebb állványalkatrészekhez is. Az sem gond, ha nem tudja megoldani a szállítást. Segítünk a kiszállítás megszervezésében, és 48 órán belül Önnél lesz az állvány.

Kiemelt termékek / szolgáltatás

Állvány rendszerek, homlokzati állványok

A TERRA70 állványrendszer az egyik legkedveltebb állványtípus az állványozók körében. A széles méretválasztéknak köszönhetően minden állványozási feladat elvégezhető vele.

Minden olyan biztonsági és gazdaságossági szempontnak megfelel, melyeket Önnek is szem előtt kell tartania, ha homlokzati állványt vásárol.

Ügyfeleink által legkedveltebb kiosztású állványrendszerekből kedvezményes árú, akciós csomagokat állítottunk össze, melyek igény szerint akár személyre szabhatók.

Kiegészítők

Az állvány felépítéséhez 14 elem elengedhetetlen, de ezeken kívül számos olyan állványelemet és alkatrészt kínálunk, mellyel bármilyen állványozási feladat biztonságosan és kényelmesen megoldható.

Legyen szó akár gyalogos átjáróról, bejárat kiváltásról, járófelület szélesítésről, vagy akár a tetőn való biztonságos munkavégzésről.

Szakmaiság, tervezés, oktatás - ha még csak az első állványodat vásárlod meg

Ha jártas az állványozásban, elemenként is összeállíthatja saját állványrendszerét. Ha pedig tanácsra van szüksége, a 20 éve állványértékesítéssel foglalkozó szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Szívesen látjuk személyesen a telephelyünkön, a Sóskúti Ipari Parkban (Sóskút, Kandó Kálmán u. 3.), ahol személyesen is megtekintheti, vagy akár ki is próbálhatja a TERRA70 állványokat. A hatalmas árukészletből azonnal vásárolni is tud.

Miért válasszon minket?

 • Ajánlatkérésére azonnal reagálunk

  Tudjuk, hogy az időben történő munkakezdéshez elengedhetetlenek a gyors döntések. Éppen ezért, ajánlatkérését azonnal feldolgozzuk, hogy még aznap megküldhessük személyre szabott, kedvezményes árajánlatunkat.

 • Szakmai támogatást nyújtunk

  Nincs olyan állványozási kihívás, amellyel az elmúlt 20 évben ne találkoztunk volna. Így biztosan megtaláljuk a megoldást az Ön egyedi helyzetére is!

 • Ha kell fel is építjük

  Előfordulhat olyan helyzet, amikor nincs ideje vagy kapacitása felépíteni a megvásárolt állványokat. Ebben is tudunk segíteni! Kedvező áron, a lehető legrövidebb határidővel, profi állványozós csapatunk elvégzi a nálunk vásárolt állvány felépítését

Az állványozásban nálunk nincs helye a kompromisszumoknak

A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően az általunk értékesített állványok hosszú élettartamúak, így akár évtizedeken keresztül az Ön társa lesz a munkában.

Minden helyzetre van állványunk

Legyen szó új építésről vagy felújításról, szigetelésről vagy tetőfedésről, családi házról vagy több emeletes épületről, homlokzati állványaink biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé, az Ön igényeihez igazodva, egyedi kedvezményes áron!

Az állványértékesítésben eltöltött több mint 20 év alatt megszerzett tapasztalatunkkal az Ön részére is megtaláljuk a lehető legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb megoldást!

Állandó árukészletünk van

Büszkék vagyunk hatalmas raktárkészletünkre, melyet rendszeresen frissítünk és bővítünk a folyamatosan növekvő igények kielégítésére. Ezáltal mindig készen állunk arra, hogy azonnal kiszolgáljuk Önt a szükséges állványzatokkal és kiegészítőkkel.

Vásároljon állványt raktárról, és dolgozzon róla akár másnap!

Telephelyünk az M7-es autópálya mellett, Budapesttől néhány km-re található, kamionnal is jól megközelíthető.

Kínálatunk mindenki számára elérhető

A Terra Állvány mindenki számára elérhető. Minden állványozás iránt érdeklődő ügyfelet kiszolgálunk, legyen az magánszemély, kisebb-nagyobb cég, vagy kivitelező.

 

Kérésére felépítjük Ön helyett

Amennyiben nincs ideje vagy kapacitása az állványok felépítésére, ne aggódjon! Profi állványozó csapatunk kedvező áron és a lehető legrövidebb határidővel vállalja a nálunk vásárolt állványok felépítését.

Díjmentes szaktanácsadást biztosítunk

Az sem jelent problémát, ha nem járatos az elemkiosztásban. Szívesen segítünk Önnek díjmentesen. Csapatunk, a megkeresést követően 24 órán belül elkészíti Önnek a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb állványkiosztást.

A legmagasabb szintű biztonságot nyújtjuk

Az állványok tervezésekor kifejezetten odafigyelünk arra, hogy a munkavállalók biztonsága mindig előtérben legyen. Így Ön nyugodt lehet, hogy az általunk kínált állványokkal a legmagasabb szintű biztonságot nyújthatja munkavállalói számára.

Ez megrendelői számára is megbízhatóságot fog sugallni, mert látszik, hogy odafigyel dolgozói védelmére.

Érvek a Terra-állvány mellett

1

Megkeresését követően 24 órán belül elkészítjük Önnek a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb állványkiosztást.

2

 

Magyarország egyik legnagyobb állvány árukészletével rendelkezünk.

3

 

Folyamatos alkatrész-utánpótlást biztosítunk.

4

 

Hatalmas árukészletünk lehetővé teszi, hogy megrendelését akár már aznap kézhez vehesse.

5

 

Szakmai segítségnyújtással állunk rendelkezésére.

6

 

A legbiztonságosabb munkavégzést támogatjuk.

Csomagtípusok és áraink

Nem csak egyedi állványalkatrészeket kínálunk, hanem számos akciós állványcsomag is elérhető kínálatunkban, melyek a legkedveltebb állványkiosztásoknak megfelelően lettek összeállítva. De bármilyen, az Ön igényeinek megfelelő összeállításra is egyedi ajánlatot adunk, és egyedi kedvezményt biztosítunk.

96 m2-es

154 m2-es

211 m2-es

 • Homlokzati állványt vásárolni hosszú távra szól. Ezért fontos, hogy olyan állványt vásároljon, amely:

  • könnyen felépíthető;
  • maximálisan biztonságos;
  • kiváló minőségű alapanyagokból gyártott;
  • a későbbi bővítés érdekében könnyen beszerezhető hosszú idő múlva is;
  • megfeleljen minden uniós / magyar előírásnak és szabványnak, így legjobb, ha az EU-ban gyártott;
  • kiváló ár/érték arányú.

  Mi mindezt garantálni tudjuk Önnek!

  A Terra Állvány már több mint 20 éve kínál vásárlóinak professzionális megoldást az állványépítéshez, és azért dolgozunk, hogy még 20 év múlva is ezt tegyük!

  Szakértelmünkkel és minőségi termékeinkkel garantáljuk a sikerét!

  12 hónap garanciát biztosítunk a gyártásból eredő esetleges hibákra.

Maradt még kérdése?

Az alábbiakban összeszedtük a Szolgáltatásainkkal kapcsolatosan leggyakoribb felmerülő kérdéseket.

Kattintson az egyes elemekre a válaszhoz

A Terra Állványok más állványokkal kompatibilisek-e?

A Terra Állványok a legtöbb jelenleg használatban lévő állványtípussal kompatibilisek, de a pontos típussal kapcsolatban kérjük, érdeklődjön.

Milyen anyagból készülnek a Terra Állványok?

A Terra Állványok egytől-egyig horganyzott acélból készülnek, ami garantálja a rozsdamentességet és a rendkívül erős szerkezetet.

Milyen súlyt bírnak el a Terra Állványok?

A Terra Állványok terhelési kapacitása 200 kg/m2, amely lehetővé teszi a megbízható és stabil teherviselést nagyobb súlyok, például gépek, építési anyagok számára.

Maximum milyen magasra lehet felépíteni a Terra Állványokat?

A Terra Állványok maximális felépítési magassága 62 méter, amely lehetővé teszi a magasabb épületek felállványozását is.

Milyen biztonsági elemek vannak a Terra Állványokon?

A Terra Állványok az előírásoknak megfelelő minden biztonsági elemmel rendelkeznek. Ez magában foglalja többek között a védőkorlátot, végoldali védőkorlátot, bokalécet és végoldali bokalécet.

Ha kiszállítást kérek, ez milyen módon történik?

A maximum 2,5 méteres hosszúságú elemeket tartalmazó és 200 kg-ot meg nem haladó megrendeléseket akár futárszolgálattal is el tudjuk küldeni (itt a szállítási díj kiszámításánál csak a súly számít). A nagyobb megrendeléseket pedig közúti fuvarral tudjuk küldeni (itt a súly és a távolság is számít).

Milyen garanciát vállalnak az állványok minőségére és megbízhatóságára?

A gyártásból eredő esetleges hibákra 12 hónap garanciát vállalunk.

Milyen támogatást nyújtanak az állványok összeszereléséhez?

Az állványokhoz tartozik egy részletes, magyar nyelvű kézikönyv, amely segítséget nyújt az összeszerelés folyamatához. Emellett lehetőség van személyesen meglátogatni telephelyünket, ahol meg lehet tekinteni a már felépített állványt, illetve kollégáink bemutatják a különböző elemek összeszerelését és funkcióit. Továbbá, telefonon keresztül is szívesen adunk tanácsot.

Van-e lehetőség az állványzat bővítéséhez, ha az adott projekt azt igényli?

Igen, biztosítunk lehetőséget az állványzat bővítésére, ha az adott projekt azt igényli. Egyes elemeket akár külön is lehet vásárolni, így lehetőség nyílik az állványzat szükség szerinti kibővítésére.

Milyen fizetési lehetőségek vannak Önöknél?

Jelenleg elfogadott fizetési módjaink közé tartozik az utalás és a helyszínen történő készpénzes fizetés. Illetve, rövidesen elérhetővé tesszük a bankkártyás fizetési lehetőséget is, hogy kényelmesen és rugalmasan tudja rendezni vásárlását.